Apple tilbagekalder defekte strømforsyninger fra de sidste 12 år

Strømforsyninger til iPad og Macs helt tilbage til 2003 kan indeholde en defekt, der i sjældne tilfælde kan føre til 'hændelser'.

Bruger du en Apple-strømforsyning fra de seneste 12 år, så kan der være grund til lige at tjekke serienummeret. Apple har nemlig besluttet at tilbagekalde strømforsyninger til iPads og Macs solgt i perioden 2003 til 2015. Det skriver The Verge.

Tilbagekaldelsen gælder blandt andet strømforsyninger solgt på det europæiske marked, og et lille EUR-stempel er én af måderne, man kan se, om man allerede har én af de strømforsyninger, der har fået et opdateret design.

Ifølge The Verge har Apple kendskab til 12 hændelser i løbet af de seneste 12 år, som fejl i strømforsyningerne har været skyld i. Dermed er der tale om forholdsvis sjældne hændelser, men Apple har dog ikke specificeret nærmere, hvilken type hændelser der er tale.

Så sent som i sidste uge tilbagekaldte Microsoft strømforsyninger til tidligere modeller af Surface Pro på grund af brandfare.

Apple har udsendt en vejledning til at se, om en strømforsyning er omfattet, samt hvordan man kan få den ombyttet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (4)
Hans-Christian Mose Jehg

...men Apple har dog ikke specificeret nærmere, hvilken type hændelser der er tale (om?).

Fra http://www.apple.com/support/ac-wallplug-adapter/

Apple has determined that, in very rare cases, the two prong Apple AC wall plug adapters designed for use in Continental Europe, Australia, New Zealand, Korea, Argentina and Brazil may break and create a risk of electrical shock if touched.

HC

Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017