Apple satser på Augmentet Reality

Apple satser stort på augmentet reality og har lanceret en række værktøjer, for at gøre det lettere for applikations udviklere, at integrere AR apps med diverse Apple-enheder.

Augmented reality (AR) har haft en fremtrædende rolle i næsten alle Apples oplæg siden iOS 11 blev lanceret. Tim Cook, som er CEO for Apple, har udtalt, at han tror AR vil blive lige så revolutionerende som smartphones. Med ARKit tager Apple endnu et skridt mod augmented reality.

AR var også hovedfokus på dette års verdensomspændende udvikler konference, WWDC (Apple Worldwide Developers Conference).

Det skriver Ars Technica

Augmented reality går kort sagt ud på, at augmentere video af virkeligheden med et datalag, som i realtid tilføjes på skærmen af en enhed. Eksempelvis har LEGO lanceret applikationer, som tilføjer yderligere modeller og animationer til filmede LEGO modeller

Illustration: Screendump / LEGO

ARKit

Apple har lanceret en række værktøjer til udvikling af AR, kaldet ARKit, som skal gøre det lettere for udviklere at udvikle AR.

Eksempelvis muliggør ARKit arbejde med iOS enhedens kamera og gør det lettere at scanne billeder og objekter. Det indeholder også et værktøj, som skal få 3D modeller til at passe ind mellem de filmede omgivelser.

Apple håber, at de vil kunne udvikle markedet for AR og blive førende indenfor teknologien. Anvendelsesmulighederne for AR er mange, men specielt reklamer, er et attraktivt marked.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder