Apple Pay er i stand til at dække 90% af amerikanske indkøb

Med de seneste aftaler i hus, kan Apple Pay erstatte de betalingsløsninger, der i øjeblikket står for 90% af transaktionerne.

Kun få måneder efter introduktion synes Apple Pay at have begyndende styr på kontaktløs betaling på det amerikanske marked.

I hvert fald har den seneste tids aftaler mellem banker, butikskæder og Apple gjort det muligt at bruge Apple Pay istedet for de gængse kreditkort og kontanter, man normalt bruger. På nuværende tidspunkt svarer det til, at man kan dække 90% af sit normale kreditkortforbrug med Apple Pay.

Det skriver TechCrunch.

Læs også: Smartphones hacket via NFC

Udover det store potentiale i form af aftaler for fremtiden, ser det dog også ud til at folk rent faktisk bruger kortet. For eksempel har den amerikanske kæde MacDonalds, tilkendegivet, at mere end halvdelen af alle kontaktløse tap-to-pay transaktioner kommer fra Apple Pay.

Selvom det er et stort fremskridt for Apple, er det stadig en relativt lille markedsandel, i forhold til kreditkort og mønter, skriver TechCrunch, der dog påpeger, at Apple Pay er det mest fremtrædende alternativ til plastikkort og kongelig mønt.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Jakob Damkjær

Bare en "journalist" der ikke kan læse indenad...

Apple har nu aftaler med en gruppe af banker der står for 90% af de kreditskorts transaktioner der laves i USA...

Jeg gætter på han ved ikke at forstå forskellen forsøger at få trommet lidt "Apple monopol" trolling op at køre...

Der er lang vej igen inden de tal som beskrives er virkelige. Selvfølgeligt godt for Apple at de får flere banker med men så vokser træerne heller ikke ind i himlen ;)

  • 0
  • 0
#4 Peter Kyllesbeck
  • 0
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere