Apple har stabilitet som det nye sort i iOS 9

Illustration:
Der kommer også nye features, men en af hjørnestenene i det nye operativsystem bliver stabilitet og optimering.

Apple har travlt med at opdatere de forskellige platforme med nye funktioner, men når iOS 9 til de mobile platforme rammer gaden, vil et af de nye ‘funktioner’ være massiv forbedring af stabilitet og optimering, skriver 9to5Mac.com.

Læs også: Apple bygger nyt datacenter til 13 milliarder kroner

Kilder fortæller ifølge 9to5mac, at ingeniørerne bag det nye styresystem, der kommer i 2015, og efter sigende har kodenavnet Monarch har massivt fokus på at rette bugs, bevare stabiliteten og give systemets præstationer en markant forbedring. Det skal ses i lyset af, at mange af de seneste opdateringer i følge 9to5mac har opgraderet på en lang række andre områder, for eksempel Apple Health og Apple Watch, men også en fuldstændig overhaling af interface og UI.

Læs også: Rekord: En milliard solgte Android-telefoner i 2014

Angiveligt arbejdes der også med størrelsen af styresystemet, som også skal passe til telefoner med 16 GB hukommelse. 9to5mac spekulerer i, om Apple vil begrænse supporten på de ældre 16 GB produkter, eller om de vil blive udrangeret ved slutningen af 2015, så styresystemet kan nøjes med at køre på nyere chipsæt.

Selvom stabiliteten er i højsædet, rygtes nye funktioner som indendørs kort og kort over offentlige transportmidler at være på trapperne.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Jakob Damkjær

hvis version2 mangler noget Apple relateret at skrive om kunne de evt ta udgivelsen af Swift 1.2 op... istedet for at tale om løse rygter...

https://developer.apple.com/swift/blog/?id=22

Eller at Apple tjente 93% af de penge der blev tjent i jule kvartalet i mobil branchen (de sidste 7% stod Samsung for og resten af firmaerne gik i nul eller minus)... hvis de vil tromme lidt frugt allergi op...

Faktiske nyheder baseret på mere end rygter...

  • 1
  • 4
#4 Mathias Hagensen

Hver eneste gang jeg opdaterer iOS med et såkaldt stabilitets-skabende bugfix, så bliver min iPad mere ustabil. Den var fed for to år siden, men nu er den bare sløv og programmerne crasher konstant - selv Apples egne programmer.

Det er deres forretningsmodel at ødelægge de gamle udgaver, så folk løber ud og køber det nyeste.

  • 1
  • 0
#5 Gert Agerholm

Det er deres forretningsmodel at ødelægge de gamle udgaver, så folk løber ud og køber det nyeste.

Selvfølgelig vil de sælge ny HW, de tjener jo intet på deres styresystemer, men det er nu vist kun en påstand du kommer med. Jeg har en iPad mini 1. generation, svarende til iPad 2, den kører med nyeste IOS. Ikke rasende hurtig, men oplever ingen stabilitets problemer.

Jeg har så godt nok tænkt at udskifte den med en iPad mini 3, men det er primært på grund af skærmen. Og selvfølgelig siger man ikke "nej tak" til øget performance.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere