Apple: Du skal røre vores iPad 3

Apple afslører - formentlig - iPad 3 onsdag den 7. marts. Hvis rygterne holder stik, vil det blive med lynhurtig mobilt bredbånd og højere opløsning.

Ifølge Mashable har Apple sendt invitationer ud til en event onsdag den 7. marts. Det foregår ved Yerba Buena Center for the Arts i San Francisco. Invitationen lokker med at Apple har noget »vi virkelig skal se. Og røre.« Hvis rygterne holder stik, er det iPad 3, som Apple mener, du er nødt til at berøre.

Hvad Apples lille ny byder på, bliver afsløret klokken 19 onsdag aften.

Læs også: Apple gør klar til at afsløre iPad 3 med højere opløsning, 4 kerner og LTE på onsdag

Og hvis man skal tro rygterne, vil den nye iPad byde på højere opløsning end 1080p og en ny processor med fire kerner, der skal konkurrere med Nvidias Tegra3-processor. Om Apples eget udspil til en processor kan hamle op med Nvidias, kan vise sig at blive vigtigt, fordi mange kommende tabletter forventes at bruge Tegra3.

Et andet rygte går på, at den vil være udstyret med LTE-teknologi, som kan give mobilt bredbånd på op til 100 megabit per sekund. I første omgang dog formentlig i den amerikanske variant, der ikke er kompatibel med danske LTE-net.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Hans Dalsgaard Jensen

Ja, det ville være fedt ("And touch" ...)

Mit gæt er, at de 2x2 flere pixels er "nok" nyt at slå på for Apple (plus måske 4G), men at der så kommer noget frem som kan "showcase" den højere opløsning - det kunne være svenske C3 Technologies mapping teknologi (se fx http://www.youtube.com/watch?v=gSmunh6NIQI), som Apple købte for nogen tid siden, eller noget andet grafisk ("... you really have to see").

  • 2
  • 0
#3 Morten Philipps

Hej Theis: Nu er rygtet med 4G (eller LTE) på iPad 3 konfirmeret, men hvad kommer det mon til at betyde for den reelle hastighed i Danmark?

Jeg finder det rigtig svært at se forskellen mellem 4G (som vist er en lidt bred betegnelse for de teknologier der gør noget nyt markant for mobil-hastigheden) og LTE og LTE-advanced, som vist er mere specifikke teknologier.

Egentlig vil jeg bare have "svaret" på hvor hurtig iPad 3's mobile bredbånd vil være nu ved release date i Danmark og hvad den vil være når telefonselskaberne har erkendt hvad iPadden bruger.

Har du nogen gode svar på det? På forhånd tak - også generelt for Version2

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere