Apple genudgiver iOS 9.3-opdatering for at forhindre flere nedbrud

Illustration:
Endnu en haste-opdatering fra Apple løser iOS 9.3-problem, der fik ældre iPhones og iPads til at låse.

Apple har netop udsendt en opdateret udgave af mobilstyresystemet iOS 9.3, som skulle løse det problem, der førte til, at ældre udgaver af iPhone og iPad risikerede at blive låst. Det skriver flere nyhedsmedier, heriblandt The Guardian.

Hundredvis af iPhone- og iPadbrugere har været ramt af problemet med, at deres enheder låste eller gik ned, siden udgivelsen af ​​det nyeste operativsystem.

Nedbruddet skete, hvis brugeren glemte brugernavnet og kodeordet, der blev brugt, da enheden oprindeligt blev aktiveret, og som skulle bruges i forbindelse med opdateringen.

På Apples danske hjemmeside finder man nu en guide til, hvordan blokeringen igen kan ophæves. Det foregår enten ved, at man logger på iCloud og fjerner en aktiveringslås, eller ved, at man forbinder sin telefon eller tablet til en Mac eller pc med iTunes installeret.

Læs også: Apple lancererede som ventet deres mindre smartphone

Apples tidligere opdatering til iOS 9.3, har i forvejen voldt en del problemer. Flere brugere har oplevet, at telefonen har crashet, at apps er blevet blokeret, og at telefonen har genstartet i utide, siden opdateringen kom ud.

Tilsyneladende hang flere af disse problemer sammen med installation af visse tredjeparts-apps. Endnu er det ikke fastlagt præcis hvilke, men en større del af komplikationerne skulle være isoleret til en app fra Booking.com. Her betød en systemfejl, at appen brugte megen plads, gjorde systemet ustabilt og sendte telefonen i en nedbrydningscyklus.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Bent Jensen

Hvordan Licenser, "overvågning" samt DMI og 3 parts lort stadig står for størstedelen af problemmer med OS.

Ikke kun her, men når producenten af software er mere intereseret i beskyttelse af patenter og retigheder end at produktet virker. Som når MS bruger de fleste resurse på OS til at holde kopier ude, end til at fjerne fejl og huller. Samt at denne tilgang samtidigt introducere nye fejl og huller.

Linux er også ramt, her kan levendøre af drivert, gøre livet surt.

Min pointe som jeg prøver at få frem er- Nidkær beskyttelse af egene produkter, licenser, samt installation af 3 parts software. Skaber tit flere fejl og problemmer for os kunder, end vi burde finde os i,

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere