Apple dropper sundhedsfunktioner i nyt smartur

8 kommentarer.  Hop til debatten
Der kommer ingen sundhedsfunktion i Apples nye ur, da kvaliteten af funktionen ikke har været god nok.
19. februar 2015 kl. 09:55
errorÆldre end 30 dage

Apple har valgt at droppe sundhedsfunktionerne i deres nye smartur, Apple Watch, da der har været problemer med teknologien og lovgivningsmæssige problemer - det skriver The Wall Street Journal.

I følge avisens kilder har Apple haft problemer med sensorteknologien, der ikke har levet op til standarden, da der har været misvisende udsvingninger alt efter om målingerne blev foretaget på tør hud eller en behåret arm.

»Apple eksperimenterede også med måder at måle blodtryk og den totale mængde oxygen i blodet, men resultaterne var ikke konsekvente,« skriver avisen.

Avisens kilder fortæller også, at Apple vil have deres asiatiske leverandør til at producere mellem fem og seks millioner Apple Watches i første kvartal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Apples Watch bliver udgivet til april.

8 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
8
23. februar 2015 kl. 10:13

I burde i det mindste dreje artiklen på plads til sidst så man ved at det er "varm luft" som Jakob Damkjær skriver så er det WSJ som har lavet en artikel om deres egen ubekræftede artikel.

7
19. februar 2015 kl. 23:26

ganske ligesom da iphone 1-3 kom.. helt uden mms og 3g understøttelse... samt den "fantastiske" antenne der sad i 4 og 4s.

6
19. februar 2015 kl. 21:21

Mega trist det ikke kommer, men der er altid plads til forbedringer. når apple kommer med noget så virker det jo os 110%.

5
19. februar 2015 kl. 17:16

Rapportere negativt på en historie om Apple er det version2's redaktionelle linje at gøre det... Og hvis man kan fifle lidt med overskriften så den bliver mere clickbar så gør man det...

at man så referere WSJ der rapportere en "ændring" ifht en ubekræftet historie hos sig selv... Så er det lidt en homøopatisk kop the....

Selv for version2.... Patetisk dårlig journalistik der ikke ville passere the smell test selv på aviser som EB eller BT... Men det skal nok blive samlet op af en af de store aviser der ikke har noget begreb om IT...

3
19. februar 2015 kl. 16:45

Som der står i artiklen, så er det en historie fra WSJ der ligger til grund for påstandene. I bør derfor skrive til WSJ og fortælle dem, hvordan sagen i virkeligheden hænger sammen, hvad Apple går og drømmer om, samt hvilke funktioner der er i det magiske nye ur. Jeg gætter på et udmærket honorar som tak.

4
19. februar 2015 kl. 17:02

Nu har jeg ikke abb. på WSJ, men det fremgår faktisk allerede på de første 8 "gratis" linjer at Nicholas og jeg har ret:

When Apple Inc. started developing its smartwatch, executives envisioned a state-of-the-art health-monitoring device that could measure blood pressure, heart activity and stress levels, among other things, according to people familiar with the matter.</p>
<p>But none of those technologies made it into the much-anticipated Apple Watch, due in April. Some didn’t work reliably. Others proved too complex. And still others could have prompted...

Eller kan du ikke lige nævne en sensor der blev nævnt ved lanceringen, som nu er fjernet?

2
19. februar 2015 kl. 15:30

Artiklen bør rettes ind, da den er helt galt på den vedr. de eksisterende funktioner, som uret byder på. Urets killer app er langt hen ad vejen, de sundhedsfunktioner, som der ER i det ur, der kommer til foråret.

1
19. februar 2015 kl. 11:17

Oprindeligt (dvs. for 3-4 år siden!) havde Apple drømt om mange sensorer i et kommende Apple Watch. Efterhånden blev der luget ud i hvad der reelt var muligt, så den kom "ned" på dem der kunne realisers. Det var de ting der blev præsenteret i september, og mig bekendt er der ikke ændret på det.