Apple afbryder underleverandørs arbejde med at lytte til Siri-optagelser

Det menneskelige arbejde med at vurdere og præcisere lydfiler fra Siri er ifølge Apple sat på pause indtil videre.

Apple suspenderer midlertidigt deres arbejde med at kvalitetskontrollere og præcisere Siris evne til at høre og forstå menneskelige interaktioner og forespørgsler. Det sker, efter at det kom frem, at menneskelige ansatte hos en underleverandør til Apple havde fri adgang til private og fortrolige samtaler mellem brugere af Apples produkter.

Det skriver Theverge.com.

Derfor overvejer man nu hos Apple at introducere en ordning, hvor brugere af Apples produkter i fremtiden selv kan vælge, om de vil lade deres interaktioner med Siri indgå i den type arbejde, som underleverandørerne beskæftiger sig med. Det fortæller en talsmand fra Apple.

»Mens vi gennemfører en grundig vurdering, suspenderer vi arbejdet med at rette Siri til. Som et led i fremtidige opdateringer vil brugere have mulighed for at vælge at bidrage til retningsarbejdet,« siger en talsperson fra Apple til Theverge.com.

Apple havde ingen kommentar til, om det afbrudte arbejde hos underleverandøren også betyder, at Apple ikke længere vil gemme de fortrolige optagelser, som Siri opfanger hos private brugere, på sine servere.

Læs også: Apples underleverandører lytter til brugeres private samtaler via Siri-optagelser

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere