App-opdatering låser englændere ude af deres huse

Illustration: Yale UK
En netværksopdatering sendte app'en til smart alarm-systemet fra engelske Yale i knæ. Brugere fortæller at de hverken kunne komme ind eller ud af deres huse.

Brugere af det engelske alarmsystem Yale kunne i 24 timer hverken åbne eller låse alarmsystemet i deres huse, da app'en var gået i sort. Det skriver The Register.

I følge sikkerhedsvirksomheden Yale UK, skyldes nedbruddet en uforudset netværksvedligehold.

Det betød at brugerne ikke kunne bruge Yale UK's app til at åbne eller låse deres huse i mere end 24 timer. Ifølge Yale UK havde brugerne dog mulighed for at styre deres alarmer med et tastatur

»Vi er meget kede af det, men mens vi arbejdede på at fikse app'en, har vi oplevet en uforudset problem og app'en er nu midlertidigt utilgæmngelig,« siger en talsperson til The Register.

Låst ude

Flere brugere skriver dog på Twitter at de ikke kunne betjene alarmsystemet uden om app'en.

Det ønskede tweet er blevet slettet eller kunne ikke findes.

I maj i år skete der en lignende situation hos sikkerhedsvirksomheden G4S i Danmark, hvor flere brugere rapporterede om problemer med logge på G4S SMARTalarm-appen for at låse eller åbne et alarmsystem.

Læs også: It-systemet hos Danmarks største sikkerhedsvirksomhed er nede

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Deleted User

... men mange vil forsøge at sige det alligevel. Især de ansvarlige vil forsøge at bortforklare det skete og løbe så stærkt de kan fra et ansvar, der ikke kan skubbes over på andre.

Intet nyt under solen. Intet at se her. Passer gaden.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere