Antivirus skal sælge velgørenhed

Et utraditionelt samarbejde mellem europæisk antivirus-forhandler og dansk velgørende organisation skal skaffe penge til gode formål.

Bekæmpelse af computervirus og nødhjælp til hungersramte del af verden hører normalt ikke naturligt sammen. Men en ny samarbejdsaftale mellem den danske velgørende organisation Engodsag.dk og og den europæiske forhandler af sikkerhedssoftware MySecurityCenter har lavet præcis den kobling, skriver Markedsforing.dk.

De to parter har underskrevet en aftale, hvor de hver i sær skal pege hinanden ud for brugerne.

MySecurityCenter forhandler sikkerhedsløsninger til private via internettet og via OEM-aftaler med producenter og andre forhandlere. Deres produkter bygger på sikkerhedssoftware fra CA og McAfee. MySecurityCenter baserer sig på det europæiske marked og har omkring 15 millioner brugere.

Engodsag.dk er pæredansk. Det dækker over en tankegang om velgørenhed, der aktiverer almindelige mennesker, men samtidig ikke koster dem en krone. Brugerne installerer en applikation, som spiller sammen med diverse hjemmesider og netbutikker, og det er udbyderne af disse, der punger ud, når en bruger med en god sag på maskinen kommer forbi. Det drejer sig om specifikke kronebeløb eller procenter af salget, og brugerne vælger selv i opsætningen, hvem pengene skal doneres til.

Softwaren til Engodsag.dk har 140.000 brugere foreløbig, men har væsentlige begrænsninger, da den endnu ikke findes til Windows Vista, Linux-distributioner og Mac. Men en opdatering 1. april skulle løse det, lover Engodsag.dk.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere