Ansatte vidste besked: Holdt på opkøbshemmelighed i to uger

19. august 2013 kl. 11:157
Ansatte vidste besked: Holdt på opkøbshemmelighed i to uger
Illustration: Nationalbanken.
Kapitalfonden HgCapital vil sprøjte penge i e-conomic, så den danske regnskabssoftware kan blive verdens største. Direktøren er glad - men vil helst ikke snakke om penge.
Artiklen er ældre end 30 dage

Den danske regnskab-as-a-service-virksomhed e-conomic er blevet solgt til investeringsfonden HgCapital. Og administrerende administrerende direktør Torben Frigaard Rasmussen er begejstret for salget.

»Det vi gerne vil, det er mere af det, vi allerede har gang i. Nemlig international vækst med udgangspunkt i Danmark. Nu kommer vi til at stille med et kapitalberedskab, der gør, at vi kan vækste endnu mere aggressivt. Det vil blandt andet betyde mere marketing og flere kunder. Og det vil betyde flere ansatte vores københavnske hovedkvarter«, siger Torben Frigaard Rasmussen til Version2.

Og ifølge Torben Frigaard har de ansatte taget positivt i mod nyhederne om salget.

»De fik det at vide for et par uger siden, og det har været rigtig positivt. Mange af dem har fået mulighed for at hilse på de nye ejere, og det har været en rigtig positiv oplevelse. Vi ynder at sige, at det skal være sjovt at arbejde hos e-conomic, og jeg tror, at de nye ejere vil gøre det endnu sjovere at arbejde her ved at føre endnu flere ambitiøse planer ud i livet de næste mange år, med en partner ved roret, der har prøvet det før«, siger han til Version2

Artiklen fortsætter efter annoncen

Direktøren vil til gengæld ikke ud med hvor meget firmaet er blevet solgt for.

»Nej, noget af det meste interessante kan jeg desværre ikke udtale mig om«, siger Torben Frigaard Rasmussen, der fortsætter som direktør i E-Conomic.

7 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
7
12. maj 2015 kl. 17:25

administrerende administrerende direktør Torben Frigaard Rasmussen

Det kræver vist et wide format visitkort.

1
19. august 2013 kl. 13:00

Nu vi er på version 2 og i sådan er lidt mere teknisk forum, så gad jeg godt vide hvad der sker på den tekniske front hos e-conomic.

Jeg er bruger af systemet og for et par år siden så meldte jeg en fejl ind. Den fik jeg at vide at det ikke kunne betale sig at rette, for der ville snart komme en helt ny version af kassekladde, som man også kunne melde sig som betabruger af.

Siden er der intet sket. Jeg kan i hvert fald hverken se eller mærke forskel. Der er blevet forbedret et par småting, men kerneproduktet er grundlæggende identisk at bruge som for fire år siden.

Jeg tænker på om e-conomic udviklerne har været ramt af det store "2.0" syndrom, hvor de er/var i gang med en omskrivning, der siden er kuldsejlet?? Eller er der bare andre fokusområder end kerneproduktet?

3
19. august 2013 kl. 13:50

Jeg bruger også e-conomic dagligt. Det virker usability mæssigt som noget der var på toppen sidst i 90'erne. Fejl og ret oplagte forslag har de ikke fået gjort meget ved.

Men jeg så for leden nogen screenshots af "den" nye udagave, som de allerede nu tilsyneladende kører med i udlandet. Det så meget bedre og mere tidssvarende ud. Jeg ved ikke hvornår/om det kommer for os danske brugere.

4
19. august 2013 kl. 17:29

Hej Dennis,

Hvis du gør som jeg også opfordrer Lasse til herover, så skal jeg sørge for at du kan prøve det nyeste nye indenfor e-conomic.

Så bare send dit aftalenummer til info@e-conomic.dk og henvis til Martin W. Larsen, så skal jeg give dig adgang til det nyeste på udviklingsfronten.

Med venlig hilsen Martin - e-conomic

2
19. august 2013 kl. 13:49

Hej Lasse,

Lad mig starte med at beklage at du ikke er blevet taget med videre til den nye kassekladde. Der er nemlig sket meget i de seneste 4 år. Den kassekladde du omtaler er også blevet lanceret og den skal du selvfølgelig have adgang til hvis du er blevet lovet det. Der må være gået noget galt i kommunikationen et sted.

Hvis du skriver til os og angiver dit aftalenummer til info@e-conomic.dk og henviser til mig, Martin W. Larsn, så skal jeg sørge for at du får adgang. Så vil jeg også give dig adgang til det seneste nye skud på stammen i forhold til e-conomic så du kan se hvor meget der er sket og kommer til at ske.

Jeg kan også garantere dig for at udviklingen ikke er flyttet fra kerneproduktet. Men det vil jeg lade dig se selv.

Med venlig hilsen Martin - e-conomic