Android Market får ansigtsløft og filmudlejning

1 kommentar.  Hop til debatten
Det skal være endnu lettere at finde de fedeste apps på Android Market og mulighed for at leje film og bøger skal få kunderne til at komme hyppigere tilbage.
13. juli 2011 kl. 15:33
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Android Market har netop fået en større overhaling på den mobile klient, hvilket skal gøre det endnu lettere for brugerne at finde frem til de fedeste apps og give udviklerne bedre muligheder for at få præsenteret deres applikationer bedst muligt.

Hertil kommer, at Google har tilføjet muligheden for at leje film og købe bøger - dog først i USA, men senere i andre udvalgte lande.

Startskærmen vil fremover været inddelt i fliser med de vigtigste valgmuligheder, der bliver præsenteret side om side. Ifølge Google er Android Market også blevet betydelig hurtigere og være nemmere at betjene - et køb eller et download er kun et par klik væk.

Det er nu muligt at bladre højre og venstre, og kolonnebeskrivelser gør det muligt at liste resultater efter kriterier som eksempelvis mest hentede købeapplikation eller mest hentede gratisapplikation, men også de mest solgte applikationer, de nyankomne og spil, gratis såvel som betalingsapplikationer, kan der sorteres efter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Google er listerne landespecifikke for en række af de førende Android-lande.

Selve produktbladet er gjort mere kompakt så produktets logo og pris er samlet i toppen. Nedenfor vil brugerne kunne bladre i beskrivelser, se skærmbilleder og der vil endvidere være mulighed for at udviklerne kan lægge en video ind, der vil vises i fuld skærm. Ved købet præsenteres brugeren også for udviklerens øvrige produkter.

Den nye Android Market er allerede ved at blive rullet ud på Android-telefoner med version 2.2 eller højere.

Remote video URL

1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
13. juli 2011 kl. 17:31

Nåja, lige bortset fra ".. in the U.S. .." ved film- og bogleje.

Market trængte i den grad også til et brush-up både på look'n'feel og performance. Det ser lækkert ud, om end der måske ligger et patent-søgsmål mere til stakken for den meget frække anvendelse af "tiles" i grænsefladen. :-)