Amazon-service går ned i USA og trækker en lang række hjemmesider og apps med i faldet

Amazon Web Services S3-service er ramt af en høj fejlrate i en af cloudkæmpens USA-regioner. Fejlene gør, at en række hjemmesider og funktioner på hjemmesider er nede.

Amazon Web Services (AWS) leverer infrastruktur til en stor del af internettet, men nu oplever cloud-selskabets S3 service 'en høj fejlrate' i det østlige USA ifølge Amazons AWS service health dashboard, og det påvirker en række hjemmesider og apps, som er afhængige af tjenesten i den del af verden. Det skriver TechCrunch.

I alt bruger knap 150.000 hjemmesider Amazons S3. Det gælder for eksempel SoundCloud, der er delvist ramt af S3-nedbruddet. SoundClouds hjemmeside fungerer, men det er i øjeblikket ikke muligt at uploade lydfiler, skriver The Independent.

Også hjemmesiderne Imgur, Trello og Giphy er ramt af fejlene, ligesom en række hjemmesider ikke kan tilgå billeder, da de ligger på S3. Slutteligt kan IoT-hardware heller ikke se sig fri for at blive påvirket. For eksempel er nogle lyspærer og termostater ude af kontrol, skriver TechCrunch.

Detaljer om den 'høje fejlrate' bliver ikke beskrevet af Amazon, som dog skriver, at de arbejder på sagen. S3-tjenesten er ikke ramt af problemer i resten af verden.

Opdatering: Klokken ti minutter over to om eftermiddagen amerikansk tid, skriver AWS, at S3 igen fungerer normalt.

Opdatering: Artikel rettet, så det fremgår, at nedbrudet vedrører AWS-regionen i det østlige USA.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (11)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Morten Toudahl

Opdatering: Klokken ti minutter over to om eftermiddagen amerikansk tid, skriver AWS, at S3 igen fungerer normalt.

Det var da et vidt begreb... Hvilken tidszone er der tale om? Og hvorfor har i ikke bare konverteret til dansk tid med det samme?

  • 0
  • 0
Niels Bjerre

"Amazonserver er nede" burde vel også modificeres til noget i stil med:

Højere fejlrate på S3-service på en af Amazons server-lokationer på USA's østkyst (US-East1)

Men det lyder ikke helt så spændende!

  • 0
  • 0
Gert G. Larsen

Der er 9 tidszoner i USA.

Hvis forfatteren/oversætteren hverken har styr på om det er en eller flere servere, kan det jo også hurtigt smutte med tidszonerne. EB skrev for nyligt noget om nogle brystimplantater, hvor silicium'en var røget ud. Jeg kender et lokalt medie, hvor alle "skribenterne" er google translate scripts. Eller Robotter som det vel hedder i dag.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere