Amazon vil gøre alle til udviklere med no code-apps til mobil og web

Illustration: Skærmbillede fra Honeycode
Amazon Web Services har netop lanceret Honeycode, som skal gøre det let og simpelt for alle at udvikle apps til virksomheder.

Amazon Web Services (AWS) har netop frigivet en betaversion af Honeycode, der gør det muligt for bruge at lave web- og mobilapplikationer, uden at brugeren skal kode.

Applikationen er baseret i visuelle elementer, hvori brugeren kan vælge en template eller starte fra nul, den giver adgang til mange af de elementer, som findes i AWS-built-databasen. Det skriver InfoQ.

Læs også: Amazons store udfordring i Norden: Ikke nok mennesker med de rette evner

Virksomheden fremhæver en række forskellige applikationstyper, der spænder fra kundehåndtering til lagerbogføring.

Det er således muligt at bruge præfabrikerede regneark, som kan føres direkte ind i applikationen.

Varslet i over et år

Det er et godt år siden, at man fra Amazon varslede om, at man var i gang med at arbejde på en kodningsløs service, der altså skal give alle adgang til at sammensætte applikationer – også selvom man ikke har nogen evner inden for softwareudvikling – arbejdstitlen på projektet har da også være ’AWS for Everyone’.

Læs også: Amazon vil sponsorere Rust

AWS’ CEO, Andy Jassy, skriver på Reddit, at mange apps aldrig bliver lavet, fordi folk enten ikke har evnerne eller mandskabet til det, men at det med Honeycode altså nu skal blive muligt for alle.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Denny Christensen

Første gang jeg så et produkt der skulle sætte ikke IT folk i stand til at lave fantastiske IT løsninger var SuperNatural sidst i 1980'erne.

Ret effektivt værktøj til at lægge alle ressourcer fladt ned.

Igennem tiden har jeg set en del, ikke bedre end når hylderne for cloud services tømmes for apps der så ender med at sluge ressourcer i alle afdelinger og skabe bøvl.

Men måske denne gang...

  • 6
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere