Amazon vil gøre alle til udviklere med no code-apps til mobil og web

1 kommentar.  Hop til debatten
Amazon vil gøre alle til udviklere med no code-apps til mobil og web
Illustration: Skærmbillede fra Honeycode.
Amazon Web Services har netop lanceret Honeycode, som skal gøre det let og simpelt for alle at udvikle apps til virksomheder.
1. juli 2020 kl. 06:59
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Amazon Web Services (AWS) har netop frigivet en betaversion af Honeycode, der gør det muligt for bruge at lave web- og mobilapplikationer, uden at brugeren skal kode.

Applikationen er baseret i visuelle elementer, hvori brugeren kan vælge en template eller starte fra nul, den giver adgang til mange af de elementer, som findes i AWS-built-databasen. Det skriver InfoQ.

Virksomheden fremhæver en række forskellige applikationstyper, der spænder fra kundehåndtering til lagerbogføring.

Det er således muligt at bruge præfabrikerede regneark, som kan føres direkte ind i applikationen.

Varslet i over et år

Det er et godt år siden, at man fra Amazon varslede om, at man var i gang med at arbejde på en kodningsløs service, der altså skal give alle adgang til at sammensætte applikationer – også selvom man ikke har nogen evner inden for softwareudvikling – arbejdstitlen på projektet har da også være ’AWS for Everyone’.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AWS’ CEO, Andy Jassy, skriver på Reddit, at mange apps aldrig bliver lavet, fordi folk enten ikke har evnerne eller mandskabet til det, men at det med Honeycode altså nu skal blive muligt for alle.

1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
1. juli 2020 kl. 07:18

Første gang jeg så et produkt der skulle sætte ikke IT folk i stand til at lave fantastiske IT løsninger var SuperNatural sidst i 1980'erne.

Ret effektivt værktøj til at lægge alle ressourcer fladt ned.

Igennem tiden har jeg set en del, ikke bedre end når hylderne for cloud services tømmes for apps der så ender med at sluge ressourcer i alle afdelinger og skabe bøvl.

Men måske denne gang...