Amazon udvider tech-lokationer i Storbritannien - til i alt 27.000 ansatte

Illustration: vschlichting/Bigstock
Den amerikanske detailhandelsgigant udvider på tre lokations med bl.a. softwareudviklere og machine learning- og user experience-specialister.

Amazon vil udvide med 1.000 nye medarbejdere på tre tech-lokationer i Storbritannien og vil desuden åbne et nyt kontor i Manchester næste år, skriver Zdnet.

»Der er tale om Silicon Valley-job i Storbritannien, og det cemententerer vores langsigtede engagement i Storbritannien,« siger Doug Gurr, der er Amazons britiske landschef.

Det nye kontor i Manchester vil omfatte 90.000 kvadratmeter og huse mindst 600 nye ansatte, der arbejder med softwareudvikling, machine learning og forskning og udvikling.

Ifølge Amazon vil selskabet også udvide et udviklingscenter i Edinburgh, her med 250 nye ansatte - i forvejen har man hundredvis af softwareingeniører, forskere i machine learning og designere til user expericence.

På selskabets udviklingsenhed i Cambridge udvides med 180 ansatte. Her forsker og udvikler man på Amazon Alexa, Amazon Web Services, det drone-baserede pakkeleveringssystem Prime Air og machine learning- og detailhandelssystemer.

Amazon oplyser, at man siden 2010 har investeret mere end 9,3 mia. britiske pund - knap 80 mia. kroner - i Storbritannien og vil vokse til 27.500 medarbejdere ved udgangen af i år.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere