Amazon udvider tech-lokationer i Storbritannien - til i alt 27.000 ansatte

Illustration: vschlichting/Bigstock
Den amerikanske detailhandelsgigant udvider på tre lokations med bl.a. softwareudviklere og machine learning- og user experience-specialister.

Amazon vil udvide med 1.000 nye medarbejdere på tre tech-lokationer i Storbritannien og vil desuden åbne et nyt kontor i Manchester næste år, skriver Zdnet.

»Der er tale om Silicon Valley-job i Storbritannien, og det cemententerer vores langsigtede engagement i Storbritannien,« siger Doug Gurr, der er Amazons britiske landschef.

Det nye kontor i Manchester vil omfatte 90.000 kvadratmeter og huse mindst 600 nye ansatte, der arbejder med softwareudvikling, machine learning og forskning og udvikling.

Ifølge Amazon vil selskabet også udvide et udviklingscenter i Edinburgh, her med 250 nye ansatte - i forvejen har man hundredvis af softwareingeniører, forskere i machine learning og designere til user expericence.

På selskabets udviklingsenhed i Cambridge udvides med 180 ansatte. Her forsker og udvikler man på Amazon Alexa, Amazon Web Services, det drone-baserede pakkeleveringssystem Prime Air og machine learning- og detailhandelssystemer.

Amazon oplyser, at man siden 2010 har investeret mere end 9,3 mia. britiske pund - knap 80 mia. kroner - i Storbritannien og vil vokse til 27.500 medarbejdere ved udgangen af i år.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder