Aktindsigt: KU brugte 9 mio. kroner, fem år og seks konsulenthuse på kuldsejlet HR-projekt

1 kommentar.  Hop til debatten
Aktindsigt: KU brugte 9 mio. kroner, fem år og seks konsulenthuse på kuldsejlet HR-projekt
Illustration: Christoffer Regild / www.regild.dk.
Københavns Universitet skrottede sidste år HR-systemet Epos efter fem års udvikling. Universitetet har hidtil mørklagt al økonomi i projektet, men en aktindsigt viser, at HR-systemet kostet millioner af kroner og tusindvis af mandetimer.
13. maj 2019 kl. 11:22
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Københavns Universitet (KU) har brugt 9 millioner kroner, seks forskellige konsulenthuse og mere end 30.000 mandetimer på udviklingen af HR-systemet Epos, der sidste år blev skrottet helt på grund af forsinkelser.

Det fremgår af et sagsnotat fra KU, som Version2s søstermedie DigiTech har fået aktindsigt i.

Epos skulle have erstattet det mere end 20 år gamle ScanPas-system, men projektet blev fra starten ramt af forsinkelser, og efter fem tidsplaner på fem år valgte KU at stoppe udviklingen 7. juni 2018.

Økonomien i projektet har indtil nu været ukendt for offentligheden, men af sagsnotatet kan man læse, at budgettet er gået fra 12 til 18 millioner kroner i løbet af de fem år, hvoraf KU altså har lidt et tab på 9 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dette er en forkortet udgave af en artikel fra DigiTech. Her kan du læse den fulde historie og blandt andet se, hvad Københavns Universitet har brugt millionerne på i de fem år

1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
13. maj 2019 kl. 18:05

Hvad koster KU? Hvor mange ansatte er der? I starten blev hvert fakultet aflønnet med en herregård det rakte til 15 professorer degang.Nu er der 6 fakulteter ? relation til professorer 20? 35+ institutter?