AI skal skrive dine mails i Gmail for dig

7 kommentarer.  Hop til debatten
AI skal skrive dine mails i Gmail for dig
Illustration: bigtunaonline/Bigstock.
Gmail fyldte 15 år i mandags og præsenterer tre nye features til Gmail.
3. april 2019 kl. 08:49
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Google lancerer nye features til sit mailprogram Gmail i anledning af tjenestens 15 års fødselsdag. Det skriver virksomheden selv i et blogindlæg.

For eksempel skal kunstig intelligens hjælpe brugerne med at skrive deres e-mails med featuren Smart Compose, som allerede eksisterer på engelsk, men som nu bliver rullet ud på spansk, fransk, italiensk og portugisisk og til Android og iOS. Smart Compose vil foreslå indledninger, ord eller sætninger, mens brugeren skriver.

Gmail introducerer også en funktion til at udskyde forsendelsen af en mail, hvis man for eksempel skriver den om aftenen, men egentlig hellere vil have, at modtageren får den morgenen efter.

Derudover vil Gmail integrere mailsystemet mere med sine øvrige services, så det for eksempel skal være muligt at svare på kommentarer i et Google-dokument direkte i mailen. Det skal gøre systemet mere »dynamisk« og »interaktivt«, skriver Google.

7 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
7
3. april 2019 kl. 19:04

når jeg kan hygge mig i køkkenet eller sammen med mine skildpadder sidde og se op på skyerne, der dovent driver forbi. Imens tager Ai'erne sig af et producere begavede og fordomsfulde indlæg, smide dem her og hisset, like og dele nogle andre og opdatere et ligegyldigt cv.

Jeg er blevet overflødig (det har jeg været næsten altid), men ingen behøver bekymre sig i den anledning. Ingen vil opdage det.

6
3. april 2019 kl. 18:58

var vel ikke 1. april?

5
3. april 2019 kl. 16:47

Udover ovennævnte gode forslag (skoleointra, facebook) så må den også godt kunne se alle mine katte videoer og fail force one kanaler på youtube. Det kunne virkelig give een noget fritid.

4
3. april 2019 kl. 14:31

Hvad med Microsoft Tay? :) .... .... Der er noget Philip K. Dick "crap-sack world" i det her.

Hvor robotterne elsker asociale medier så meget at de med tiden presser menneskerne ud, får dem banned, puttet på "no-flight lists", indrejseforbud overalt og bandlyst fra hele arbejdsmarkedet for alle deres tosse-meninger, som robotterne villigt deler ud af i deres navn.

Det ironiske er at det hele sker som en sideeffekt fordi menneskenes indblanding bare sänker hastigheden og breddden af kommunikationen og robotterne er programmeret til at maksimere den med alle midler.

3
3. april 2019 kl. 09:20

Det ville være fantastisk med en AI der selv kunne skrive breve.

Noget i den her retning?

https://www.schneier.com/blog/archives/2019/04/hacking_instagr.html

TL;DR: automaticer Instagram post, få mange followers, sælg plads til anmeldelser af restauranter imod "gratis måltid".

The beauty of this all is that I automated the whole thing. And I mean 100% of it. ... Since its inception, I haven’t even really logged into the account. I spend zero time on it. It’s essentially a robot that operates like a human, but the average viewer can’t tell the difference. And as the programmer, I get to sit back and admire its (and my) work.

Velkommen til fremtiden.

2
3. april 2019 kl. 09:02

Hvis så bare de kunne lave funktionen helt færdig, og dermed aflaste brugeren. Det ville være fantastisk med en AI der selv kunne skrive breve. Man kunne portere den til facebook også. Så kunne den ligge og lave automatiske opslag, så man ikke selv skulle spilde tid med det.

1
3. april 2019 kl. 08:54

... kommer der snart en til Skoleintra?