AI skal skrive dine mails i Gmail for dig

Illustration: bigtunaonline/Bigstock
Gmail fyldte 15 år i mandags og præsenterer tre nye features til Gmail.

Google lancerer nye features til sit mailprogram Gmail i anledning af tjenestens 15 års fødselsdag. Det skriver virksomheden selv i et blogindlæg.

For eksempel skal kunstig intelligens hjælpe brugerne med at skrive deres e-mails med featuren Smart Compose, som allerede eksisterer på engelsk, men som nu bliver rullet ud på spansk, fransk, italiensk og portugisisk og til Android og iOS. Smart Compose vil foreslå indledninger, ord eller sætninger, mens brugeren skriver.

Gmail introducerer også en funktion til at udskyde forsendelsen af en mail, hvis man for eksempel skriver den om aftenen, men egentlig hellere vil have, at modtageren får den morgenen efter.

Derudover vil Gmail integrere mailsystemet mere med sine øvrige services, så det for eksempel skal være muligt at svare på kommentarer i et Google-dokument direkte i mailen. Det skal gøre systemet mere »dynamisk« og »interaktivt«, skriver Google.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#2 Thomas Larsen

Hvis så bare de kunne lave funktionen helt færdig, og dermed aflaste brugeren. Det ville være fantastisk med en AI der selv kunne skrive breve. Man kunne portere den til facebook også. Så kunne den ligge og lave automatiske opslag, så man ikke selv skulle spilde tid med det.

 • 4
 • 0
#3 Bjarne Nielsen

Det ville være fantastisk med en AI der selv kunne skrive breve.

Noget i den her retning?

https://www.schneier.com/blog/archives/2019/04/hacking_instagr.html

TL;DR: automaticer Instagram post, få mange followers, sælg plads til anmeldelser af restauranter imod "gratis måltid".

The beauty of this all is that I automated the whole thing. And I mean 100% of it. ... Since its inception, I haven’t even really logged into the account. I spend zero time on it. It’s essentially a robot that operates like a human, but the average viewer can’t tell the difference. And as the programmer, I get to sit back and admire its (and my) work.

Velkommen til fremtiden.

 • 5
 • 0
#4 Frithiof Andreas Jensen

Hvad med Microsoft Tay? :) .... .... Der er noget Philip K. Dick "crap-sack world" i det her.

Hvor robotterne elsker asociale medier så meget at de med tiden presser menneskerne ud, får dem banned, puttet på "no-flight lists", indrejseforbud overalt og bandlyst fra hele arbejdsmarkedet for alle deres tosse-meninger, som robotterne villigt deler ud af i deres navn.

Det ironiske er at det hele sker som en sideeffekt fordi menneskenes indblanding bare sänker hastigheden og breddden af kommunikationen og robotterne er programmeret til at maksimere den med alle midler.

 • 0
 • 0
#7 Ditlev Petersen

når jeg kan hygge mig i køkkenet eller sammen med mine skildpadder sidde og se op på skyerne, der dovent driver forbi. Imens tager Ai'erne sig af et producere begavede og fordomsfulde indlæg, smide dem her og hisset, like og dele nogle andre og opdatere et ligegyldigt cv.

Jeg er blevet overflødig (det har jeg været næsten altid), men ingen behøver bekymre sig i den anledning. Ingen vil opdage det.

 • 1
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere