Agentur advarer: Luk sikkerhedshuller i Chrome nu

4 kommentarer.  Hop til debatten
Google Chrome
Illustration: Deepanker Verma/Wikimedia Commons.
Hvis ikke man hurtigt installerer de nyligt offentliggjorte opdateringer fra Google, kan det lede til, at ondsindede aktører overtager kontrollen med ens systemer, advarer CISA.
25. juli kl. 10:43

Google offentliggjorde i sidste uge 11 nye opdateringer til at fikse sikkerhedshuller i platformen Chrome på enheder med Windows, Linux og Mac.

Det skriver Zdnet.

Sårbarhederne kan give ondsindede aktører mulighed for at overtage kontrollen med brugernes systemer, og derfor offentliggjorde det amerikanske sikkerhedsagentur, Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA), i sidste uge en advarsel, der opfordrer it-administratorer og regelmæssige Chrome-brugere til at installere opdateringerne så hurtigt som muligt.

I alt er fem af de 11 opdateringer klassificeret som ‘High Severity’, og den værste sårbarhed er døbt CVE-2022-2477. Den kan give en hacker mulighed for at eksekvere ondsindet kode på brugerens systemer eller få systemerne til at crashe.

4 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
4
26. juli kl. 08:39

Nok en god ide at fjerne Chrome helt, hvis man virkelig vil være fri for indflydelse udefra og at miste kontrol over sine ejendomme (hvorom det er styringen af hard- og software, eller kontrol af dine persondata og digital identitet).

1
25. juli kl. 15:19

Det er rigtigt fint at man som medie peger på problemet, men hvorfor ikke give instruktioner i hvordan man løser det?

2
25. juli kl. 16:56

men hvorfor ikke give instruktioner i hvordan man løser det?

Default vil Chrome komme med en fed Update knap når en ny opdatering er klar.