Aftalen er i hus: Microsoft køber Skype for 44 milliarder kroner

Microsoft bekræfter nu på sin hjemmeside, at softwaregiganten har købt Skype for 8,5 milliarder dollar. Købet er det største i Microsofts historie.

Microsoft har netop bekræftet, at virksomheden har købt Skype for 44 milliarder kroner. Handlen blev godkendt i begge virksomheders bestyrelser. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Læs også: Janus Friis tjener 2,8 milliarder på Skype-salg til Microsoft

Skype vil nu og i fremtiden komme til at understøtte Microsofts produkter, såsom Xbox og Kinect, Windows Phone og et bredt spektrum af Windowsenheder. Microsoft vil desuden forbinde Skypebrugere med Lync, Outlook, Xbox Live og andre af selskabets communities.

Samtidig vil Microsoft fortsat investere og yde support på Skypeklienter, der ikke lever på Microsoft platforme.

»Skype er en fænomenal service, der er elsket af millioner af mennesker i hele verden. Sammen vil vi udvikle fremtidens real-time kommunikation, så folk lettere kan holde sig i kontakt med familie, venner, klienter og kolleger over hele verden,« udtaler Steve Ballmer, der er administrerende direktør i Microsoft, i en pressemeddelelse.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (9)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Henrik Pedersen

»Skype er en fænomenal service, der er elsket af millioner af mennesker i hele verden. Microsofts foreløbige visioner for firmaet indbefatter blandt andet at skære ned i services og så vidt muligt tillægge ekstra nedetid. På sigt ønskes samme kvalitet som ikke fungerende Windows Live Messenger« udtaler Henrik Pedersen, der ikke giver en fuck for Microsoft og deres bullshit.

Er det ikke her nogle fine kommisioner plejer at undersøge vor vidt sådanne opkøb forhindrer de frie markedskræfter eller et eller andet i den retning? Til en forandrings skyld så jeg dem gerne gribe ind.

  • RIP Skype!
  • 0
  • 0
#9 Svend Eriksen

Jeg tror at en integration mellem Microsofts services som Live Messenger, Xbox og Skype vil kunne sætte gang i Microsofts drøm om at være til stede på alle skærmmedier - telefon, fjernsyn og computer. Det virker som et klogt opkøb af Microsoft.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere