Aflyst udbud forsinker Digital Post i et halvt år

Aflyst udbud forsinker Digital Post i et halvt år
Illustration: Digitaliseringsstyrelsen.
I sidste uge kom det frem, at det annullerede udbud på en Digital Post-løsning betyder, at det offentlige må betale E-boks 43 millioner kroner for at holde løsningen kørende, indtil den nye løsning er klar. Nu oplyser Digitaliseringsstyrelsen, at annullationen kommer til at forsinke hele projektet med et halvt år.
Reportage12. marts 2019 kl. 05:11
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Det annullerede udbud af Digital Post-løsningen kommer til at forsinke næste generation mellem borgere, virksomheder og myndigheder med et halvt år.

Det oplyser Adam Lebech, der er vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, til Version2.

»Vores estimat er, at forsinkelsen er på cirka seks måneder som følge af genudbuddet. Så hvis der ikke opstår andre problemer, forventer vi at kunne skrive kontrakt i maj,« siger han.

Som Version2 kunne fortælle i sidste uge, har Digitaliseringsstyrelsen valgt at forlænge den eksisterende kontrakt med E-Boks i en periode uden fastsat bagkant.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skal sikre, at Danmark ikke kommer til at stå uden adgang til Digital Post, fra den eksisterende kontrakt med E-boks udløber i september 2020 og til den nye løsning er på plads.

Det kommer til at koste det offentlige 43 millioner kroner at holde den nuværende udgave af Digital Post kørende i den periode.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger