Afgørelse om Digital Post: Her brød Digitaliseringsstyrelsen udbudsloven

Illustration: Digitaliseringsstyrelsen
Digitaliseringsstyrelsen har forbrudt sig mod udbudsloven i det omstridte udbud på Digital Post. Det fremgår af en ny afgørelse fra Klagenævnet for Udbud.

Klagenævnet for Udbud har i denne uge givet e-Boks medhold i den klage, der i december sidste år fik Digitaliseringsstyrelsen til at annullere det store udbud af Digital Post.

Digitaliseringsstyrelsen annullerede til de flestes store overraskelse udbuddet på næste generation af Digital Post kort før jul sidste år – officielt på grund af fejl i de modtagne bud, men som DigiTech siden kunne afsløre, skyldtes det reelt en klage fra e-Boks over, at styrelsen havde valgt Netcompany på et fejlagtigt grundlag.

En central del af klagen fra e-Boks går på, at Digitaliseringsstyrelsen efter at have modtaget tilbud fra både e-Boks og Netcompany bad sidstnævnte om at opklare en usikkerhed i tilbuddet i strid med reglerne – og det har e-Boks altså fået medhold i.

Dette er en forkortet version af en artikel bragt hos DigiTech. I den oprindelige artikel kan du blandt andet læse, hvordan Klagenævnet for Udbud argumenterer for sit medhold i klagen, mens nævnet i øjeblikket behandler en ny klagesag, der forsinker udbuddet på Digital Post endnu en gang.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere