Adobe AIR stiller høje hardwarekrav på Android

Adobe forventer at frigive Adobe AIR-platformen til Android i løbet af efteråret, men det vil kræve en kraftig processor, så ældre modeller risikerer at blive efterladt i et lufttomt hul.

Adobe bekræfter ifølge Engadget, at selskabet stadig forventer at være klar med AIR-platformen til Android inden nytår. Nærmere bestemt i fjerde kvartal i år.

Dermed vil det være muligt at udvikle og afvikle applikationer, som baserer sig på Adobes teknologier Flash og Shockwave og som vil kunne køre på flere mobilplatforme.

Android-understøttelsen vil komme som en del af version2.5 af Adobe AIR, der oprindeligt er skabt til at lave desktopapplikationer til pc'er ved hjælp af Adobes teknologier, som traditionelt er blevet brugt til webapplikationer i browseren.

Ifølge Engadget vil Adobe AIR til Android imidlertid stille krav til både hardware og software. Det vil således kræve Android 2.2 som minimum, da Adobe Flash først vil blive understøttet i denne udgave mobilstyresystemet.

På hardwaresiden vil Adobe AIR kræve en processor som ARMv7, også kendt som Cortex, eller bedre. Det er derfor tvivlsomt, om man vil kunne afvikle AIR på telefoner som HTC Magic, der var blandt de første med Android.

Samtidig vil Adobe AIR angiveligt kræve en vektorbaseret coprocessor og OpenGL ES 2.0-understøttelse.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere