Acer netbook bliver født med både Android og Windows 7

Acer vil tilbyde både Android og Windows på dets Aspire One netbooks. Android skal give brugerne hurtig adgang til internetapplikationer på farten, mens Windows skal klare de tungere opgaver.

Acer vil forsøge at levere det bedste fra to verdener i de nye udgaver af dets Acer Aspire One netbooks. Det vil nemlig blive muligt at få dem med dual boot, hvor man kan vælge mellem Android og Windows 7.

Android findes i dag til flere mobiltelefoner, men styresystemet vurderes også til at have en chance på markedet for netbooks, hvor det hidtil har været Windows XP, der har domineret, selvom de første netbooks blev leveret med Linux.

Acer har valgt en dual boot-model for at give brugeren mulighed for at vælge Android til hurtigt at kunne komme på internettet og så starte Windows 7 op, når der skal bruges programmer som for eksempel tekstbehandling.

Ifølge Acer vil det endda være muligt at skifte hurtigt mellem de to styresystemer, uden det er nødvendigt at genstarte pc'en. Samtidig vil man bevare de forbindelser, man har oprettet i Android, når Windows 7 startes. Forbindelserne vil også kunne holdes i live, selvom man genstarter pc'en.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Jarnis Bertelsen

Hvordan er det teknisk muligt at skifte fra Android til Windows (eller mellem to vilkårlige operativsystemer) uden en genstart? Er det en form for virtualiseret løsning, eller har man bare lavet et fremskridt jeg ikke har hørt om?

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize