Årets Infosecurity-messe er skudt i gang

Illustration: Christoffer Elmann Ranhauge
Øksnehallen har åbnet dørene for dette års Infosecurity. Version2 har talt med gæsterne i køen om, hvad de forventer at opleve på it-messen.

Efter et år med corona åbner Øksnehallen i København i dag dørene for dette års udgave af it-sikkerhedsmessen Inforsecurity.

Mere end 3.000 mennesker har tilmeldt sig, og fra morgenstunden slanger køen til messen sig langt hen ad brostenene.

På programmet er 40 udstillere og 80 seminarer og cases samt 20 udvalgte keynotes, der blandt andet handler om cybersikkerhed, compliance og AI.

Version2 møder Martin Strandgaard i køen til messen. Han arbejder som scrum-master hos Ørsted, og han forventer, at han kan tage ny viden om it-sikkerhed med hjem.

»Vi arbejder med operational technology og it-sikkerhed, så jeg forventer, at vi kan få noget indsigt på de områder. Der er mange forskellige områder, man kan komme ind på her på konferencen, og det passer meget godt til os, for vi har et meget alsidigt team. Så vi skal se en masse forskellige debatter og oplæg,« siger Martin Strandgaard fra køen til messen.

Cybercikkerhed og EU-planer

På dette års Infosecurity vil der også være mulighed for at høre oplæg om de seneste EU-direktiver på it-området. Det er en af grundene til, at Jens Wedenborg, der arbejder med AI og cybersikkerhed i Dansk Erhverv, deltager i årets messe.

»Jeg har store forventninger til at høre det nyeste om, hvordan vi får forhindret cyberangreb, og hvordan vi får lært at bruge AI mere produktivt i de danske virksomheder. Det er de to spor, jeg går efter. Helt konkret vil jeg gerne se Erhvervsstyrelsens session om, hvordan man sikrer cybersikkerhed i SMV’erne. Og så er der det politiske spor om, hvordan EU arbejder med it-sikkerhed,« siger Jens Wedenborg.

To dages program

Årets Infosecurity løber over to dage, og også i morgen er der oplæg med blandt andre privacy-aktivisten Max Schrems.

En af de gæster, der har planer om at deltage begge dage i årets program, er Sesilie Husted, der arbejder for 7N.

»Jeg vil gerne have plejet netværket, og så er jeg nysgerrig på at se, hvad der er de seneste trends indenfor breaches og cyberattacks. It-sikkerhed er nemlig mit gamle game,« siger hun til Version2.

Version2 dækker it-messen Infosecurity løbende.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere