Årets Infosecurity-messe er skudt i gang

29. september 2021 kl. 10:28
Årets Infosecurity-messe er skudt i gang
Illustration: Christoffer Elmann Ranhauge.
Øksnehallen har åbnet dørene for dette års Infosecurity. Version2 har talt med gæsterne i køen om, hvad de forventer at opleve på it-messen.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Efter et år med corona åbner Øksnehallen i København i dag dørene for dette års udgave af it-sikkerhedsmessen Inforsecurity.

Mere end 3.000 mennesker har tilmeldt sig, og fra morgenstunden slanger køen til messen sig langt hen ad brostenene.

På programmet er 40 udstillere og 80 seminarer og cases samt 20 udvalgte keynotes, der blandt andet handler om cybersikkerhed, compliance og AI.

Version2 møder Martin Strandgaard i køen til messen. Han arbejder som scrum-master hos Ørsted, og han forventer, at han kan tage ny viden om it-sikkerhed med hjem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Vi arbejder med operational technology og it-sikkerhed, så jeg forventer, at vi kan få noget indsigt på de områder. Der er mange forskellige områder, man kan komme ind på her på konferencen, og det passer meget godt til os, for vi har et meget alsidigt team. Så vi skal se en masse forskellige debatter og oplæg,« siger Martin Strandgaard fra køen til messen.

It-sikkerhedsmessen Infosecurity Denmark 2021 byder på 40 udstillere og 80 seminarer og cases samt 20 udvalgte keynotes. To dage med masser af faglig viden og netværk den 29. og 30. september i Øksnehallen i København.

Konferenceprogrammet dækker compliance, cybercrime, IoT, nye teknologier som AI og blockchain samt data og cloud og giver et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau.

Du bliver også opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere og får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere.

Det er sidste år, at vi kalder det Infosecurity. Vi skifter navn til V2 Security næste år. Det bliver afholdt i maj.

Læs mere og tilmeld dig

Cybercikkerhed og EU-planer

På dette års Infosecurity vil der også være mulighed for at høre oplæg om de seneste EU-direktiver på it-området. Det er en af grundene til, at Jens Wedenborg, der arbejder med AI og cybersikkerhed i Dansk Erhverv, deltager i årets messe.

»Jeg har store forventninger til at høre det nyeste om, hvordan vi får forhindret cyberangreb, og hvordan vi får lært at bruge AI mere produktivt i de danske virksomheder. Det er de to spor, jeg går efter. Helt konkret vil jeg gerne se Erhvervsstyrelsens session om, hvordan man sikrer cybersikkerhed i SMV’erne. Og så er der det politiske spor om, hvordan EU arbejder med it-sikkerhed,« siger Jens Wedenborg.

To dages program

Årets Infosecurity løber over to dage, og også i morgen er der oplæg med blandt andre privacy-aktivisten Max Schrems.

En af de gæster, der har planer om at deltage begge dage i årets program, er Sesilie Husted, der arbejder for 7N.

»Jeg vil gerne have plejet netværket, og så er jeg nysgerrig på at se, hvad der er de seneste trends indenfor breaches og cyberattacks. It-sikkerhed er nemlig mit gamle game,« siger hun til Version2.

Version2 dækker it-messen Infosecurity løbende.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger