35.000 danskere har købt NemID-nøgleviseren

Der er blevet shoppet elektroniske nøglevisere for 3,5 millioner kroner, siden DanID lancerede alternativet til papkortet i oktober måned.

35.000 danskere har valgt at punge ud for en elektronisk nøgleviser til NemID, i stedet for at bruge papkortet, der er gratis.

Det skriver Nets DanID, som står bag NemID, på firmaets hjemmeside, ud fra salgstallene indtil nytår.

Læs også: Her kan du bruge NemID's nye nøgleviser til mobilbank

Med en pris på 99 kroner pr. styk, giver det Nets DanID en omsætning på knap 3,5 millioner kroner på nøgleviseren.

Læs også: Nu kan du købe elektronisk nøgleviser til NemID

DanID har også kørt lidt statistik på salget og har fundet frem til, at den elektroniske nøgleviser er mest populær hos mænd, der er forbi deres første ungdom.

72 procent af køberne er mænd, og den typiske alder er 58 år. Generelt har der været mest gang i salget til de 44-66 årige, skriver DanID.

Læs også: Snigpremiere: Sådan får du NemID-nøgleviseren

Den elektroniske nøgleviser blev lanceret i oktober måned og kan erstatte papkortet med engangskoder. I stedet bruger man engangskoder, der bliver vist på displayet på nøgleviseren, i stil med SecurID-systemet fra RSA.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Anonym

LOL :D Ikke engang en USB-haløj-dims kan de finde ud af :D Kan de NOGET SOM HELST hos DanID. :D Hvor mange penge fik de for at udvikle den USB-haløj-dims ? Oven i det de fik for Papkortet, oven i det de oprindeligt fik, for at udvikle et sikkert identifikationssystem. Man skal åbenbart bare kende de rigtige, så får man ubegrænsede midler til, IKKE at levere noget der virker......

  • 0
  • 6
Log ind eller Opret konto for at kommentere