30 millioner små virksomheder på facebook

Facebook har ifølge deres direktør for små virksomheder, Dan Levy, en massiv tilgang af små virksomheder.

Antallet af aktive små virksomhedssider på Facebook steget fra 25 millioner i november sidste år til 30 millioner. Det skriver TechCrunch

Det var direktør for Facebooks afdeling for små virksomheder, Dan Levy, der delte tallene på Facebook Fit - et event som fokuserer på små virksomheder.

Ifølge direktøren, har Facebook valgt at satse langt mere på de små virksomheder, hvor de nu forsøger at være proaktive i forhold til tidligere, hvor afdelingen for små virksomheder tidligere kun eksisterede for at godkende annoncer.

Sværere at få budskab ud

Dan Levy blev på konferencen flere gange spurgt, hvorvidt det fortsat vil være muligt for små virksomheder at komme i kontakt med deres brugere uden at skulle betale annoncepenge for det. Allerede nu er det sådan, at man når ud til færre brugere, hvis ikke man betaler for annoncering.

Til det svarede Dan Levy, at det er svært at spå om fremtiden, men at Facebook altid vil følge to principper; det vil altid gøre, hvad der er rigtigt for personerne på Facebook, og at tingene fortsat vil ændre sig, så Facebook fortsat vil virke engagerende på folk.

Fokus på mobile sider

Fremadrettet vil Dan Levys team fokuserer på de 19 millioner små virksomheder, som allerede er aktive på mobile enheder. Det vil de gøre, ved at tilføje flere mobile værktøjer til virksomhedernes sider.

Dan Levy havde i løbet af konferencen hørt, hvordan flere små virksomheder overvejede, hvordan de skulle tilpasse sig mobilmarkedet. Til hvilket han svarede:
»Hvis du har en mobiltelefon og du har en facebookside, så har du en mobil marketingstrategi«, lød det tirsdag fra Dan Levy på konferencen Facebook Fit.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere