Over 202 millioner kineseres personlige informationer har ligget frit tilgængeligt på internettet

Illustration: kb-photodesign / Bigstock
En kæmpe database, med informationer om over 202 millioner kinesiske jobansøgere, har ligget frit tilgængeligt på internettet.

202 millioner kinesiske jobsøgende har fået deres personlige data lækket. Databasen med deres data har simpelthen været fuldt tilgængelig på internettet – og den har kunnet tilgås uden nogen form for autentifikation.

Ifølge The Hacker News indeholdt databasen 202.730.434 opgørelser om kinesiske jobansøgere, herunder fuldt navn, fødselsdato, telefonnummer, e-mailadresser, civilstatus, kørekort-informationer samt informationer om professionel erfaring og forventninger til fremtidige stillinger.

Den ubeskyttede database var en version af MongoDB, som er en NoSQL database, hostet af en amerikansk virksomhed. Her lå 854.8 GB dokumenter indtil sikkerhedsforskere fra Hacken.io faldt over den.

Det vides endnu ikke, hvem der har samlet informationerne, men en log fra databasen viser, at mindst et dusin forskellige IP-adresser har tilgået data, inden databasen blev taget offline. Det formodes, at data er opsamlet fra flere kinesiske jobplatforme.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize