200 ledige forsvandt under skift til nyt it-system i Hillerød

200 ledige i Hillerød Kommune blev aldrig overført til det nye system, da kommunen skiftede fra det statslige system til et privat system. Skiftet skete i november, men fejlen blev først opdaget for en måned siden.

I Hillerød Kommune forsvandt cirka 200 ledige, da kommunen skiftede fra det statslige it-system til administration af ledige til en privat it-udbyder. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det gamle system blev udskiftet i november 2009, men det var først for en måned siden, at kommunen opdagede fejlen.

Selvom det tidligere it-system skulle have været nedlagt, så har de ledige alligevel kunnet melde sig ledige på systemet, men er ikke blevet registreret hos kommunen og har derfor heller ikke modtaget indkaldelser til møder.

Det var netop en dårligere fremmødestatistik end forventet, som var med til at gøre kommunen opmærksom på, at der var et problem.

Kommunen forventer, at alle de tabte ledige nu er fundet, men vil ikke garantere, at der ikke kan flere personer, som ikke er overført til det nye system.

»Vi kan ikke være 100 procent sikre, at der ikke er andre steder, for vi troede jo ikke, at det kunne ske i det her system, men det er vi ved at analysere,« siger sektionsleder i Jobcenter Hillerød, Niels Rasmussen, til Frederiksborg Amts Avis.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere