185 rejsekort ramt af fejl i forbindelse med app

En fejl i forbindelse med rejsekort-app’en Check Udvej har bevirket, at nogen har betalt for meget og andre for lidt.

Opdateret med kommentar fra adm. dir. i Rejsekort A/S Bjørn Wahlsten.

Rejsekort-app’en Check Udvej har været berørt af en fejl, som har bevirket, at nogle rejsende har betalt for meget og andre for lidt i forbindelse med rejser.

Det fremgår af en kort besked på rejsekortets hjemmeside.

»Ved en fejl i appen Check Udvej er rejser på en række rejsekort blevet afregnet ad flere omgange. Der er tale om en enkeltstående fejl, som betyder, at der er trukket for stort et beløb på omkring 80 rejsekort, mens der er indsat for stort et beløb på godt 200 rejsekort (red. reelt drejer det sig om 185 kort - se opdatering i bunden). Fejlen er rettet, og beløbene er ved at blive trukket/tilbageført,« står der i beskeden som fortsætter:

Læs også: Rejsekort klar med check-ud-app - men du må maks. bruge den 3 gange om måneden

»Vi beklager generne for de berørte kunder.«

Check Udvej gør det muligt at check ud med tilbagevirkende kraft for rejsekort-passagerer, der måtte have misset et check ud. Første udgave af app’en så efter nogen forsinkelse dagens lys i sommers.

I en opfølgende mail til Version2 oplyser administrerende direktør i Rejsekort A/S, at der - som det det ellers fremgår af rejsekort.dk - faktisk ikke er tale om en fejl i app'en. Derudover oplyser Bjørn Wahlsten at det drejer sig om 185 rejsekort og ikke ca. 280, som det ellers fremgår af rejsekortets hjemmeside. Artiklen er opdateret så den afspejler dette.

»Det var ikke en fejl i app’en, men en menneskelig fejl, der betød, at der for 185 rejsekort blev lavet saldoregulering med det samme beløb 5 gange. Der er nu sat en stopper for, at dette kan ske igen,« skriver Wahlsten i en mail og fortsætter:

»Det blev opdaget umiddelbart, men da det ikke kunne ikke rulles tilbage, blev der med det samme lavet korrektioner svarende til de forkerte beløb. Det synlige for kunderne er, at der er 6 bevægelser på rejsekortets saldohistorik lige efter hinanden, men hvor summen af bevægelserne giver det korrekte beløb.«

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Lasse Frøding

som bruger af rejsekortet, må jeg konstatere at rejsekortet er på størrelse med efi og andre offentlige skandaler. det er amatør arbejde UDEN forudgående analyse, programmeret af direktørens søn, med teknologi fra forrige århundrede, mens rejsekortet bliver MALKET af banken!

  • 0
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere