12 apps er klar til finale i DM for mobilapplikationer

Ud fra et felt på 25 danskudviklede mobilapplikationer er der nu 12 tilbage, hvorfra en vinder skal findes i konkurrencen om at blive kåret til Danmarks bedste mobilapplikation.

Hvem har udviklet Danmarks bedste mobilapplikation? Det skal besvares på mandag, hvor finalen i den danske del af arrangementet AppCircus finder sted i København arrangeret af netværket Mobile Monday.

Der er udvalgt et felt på 12 applikationer ud fra 25 tilmeldte, og udviklerne får mandag hver tre minutter til at præsentere deres applikationer over for et panel på fem dommere.

Den danske vinder i konkurrencen skal til Mobile World Congress i Barcelona til februar for at dyste mod vinderne fra 20 andre byer, hvor AppCircus også bliver afholdt.

Her er 11 ud af de 12 applikationer, som skal dyste om det danske mesterskab. Udviklerne bag den 12. applikation ønskede ifølge Mobile Monday ikke at få offentliggjort navnet før konkurrencen.

IHK: Teoriprøven
Danske Bank: Danske Mobilbank
Den Falske Zebra: BusTogMetro
Copenhagen Airports: CPH Airport
Endomondo: Endomondo
Mark Gjøl: Floating Image
Jayway: Zcores
MPF Udvikling: IntelliQue
Shape HQ: Fitness World Booking
Nykredit: Autohjaelp
Dansk e-Learning Center: digitalt matematik laerings-bibliotek

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Jan Gundtofte-Bruun

Come on (comon?), Version2! I er en IT-avis, der skal da være links og screen shots til sådan en liste! Kan ske at Jeres historier er gode nok, men præsentationen lader ofte en del tilbage at ønske.

<går-ud-og-googler-DM-apps-listen>...

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere