Version2 Insight: Sådan styrer du ansatte der selv tager gadgets med på arbejde

Version2’s magasin Insight sætter fokus på ansattes brug af egne gadgets på arbejdet. Er Bring Your Own Device et nødvendigt mareridt for it-chefen eller kan det passes ind i it-strategien? Hent det gratis magasin og bliv klogere.

Version2’s magasin Insight handler denne gang om Bring Your Own Device. Du kan i magasinet blandt andet læse om den it-strategiske ændring, der ofte skal til for at kunne implementere BYOD, om de udfordringer der opstår når man pludselig skal supportere en hel række af forskellige styresystemer, enheder og versioner - og om fremtiden for BYOD.

Magasinet er udarbejdet af Version2's uafhængige redaktion og rettet mod it-professionelle, der arbejder med BYOD i det daglige, eller som skal tage beslutninger om it-strategien.

I dette nummer af Insight får du:

  • Tendens: BYOD stiller nye krav til virksomhedens it-strategi
  • Marked:To måder at implementere BYOD: Det skal du overveje
  • Blog: Kåre Kjelstrøm fortæller om sine personlige erfaringer med BYOD i blogindlægget "Virksomhedens nødvendige mareridt"
  • Case: Rådgivningsvirksomheden Cowi giver medarbejderne frit valg - men ikke på alle hylder

Version2 Insight har flere sponsorer tilknyttet, men de har ikke haft indflydelse på indholdet. Når du henter magasinet, accepterer du samtidig at blive kontaktet af én eller flere af sponsorerne, der i dette nummer er Conecto, Eplehuset, Ezenta, Excitor og Symantec.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk