LG sætter Windows Phone på vågeblus

Sydkoreanske LG har hverken haft det store held med Android eller Windows Phone og vil nu fokusere på Android, fordi det er dér, efterspørgslen er lige nu.

Den sydkoreanske elektronikproducent LG har ikke formået at følge med ligeledes sydkoreanske Samsung, som har satset kraftigt på mobilstyresystemet Android og nu er den største producent af smartphones.

Nu ser LG ud til at ændre den hidtidige strategi om at satse på flere styresystemer for i stedet at koncentrere sig om netop Android.

Avisen Korea Herald rapporterede i første omgang, at LG ville droppe Windows Phone 7 til fordel for Android. Ifølge Pocket-lint er den officielle udmelding fra LG dog, at selskabet ganske vist på nuværende tidspunkt vil koncentrere sig om Android, men uden at droppe Windows Phone.

LG begrunder fokuseringen på Android med, at det lige nu er dér, efterspørgslen er.

Selvom LG samarbejder med Microsoft om Windows Phone 7, så har selskabet dog ikke formået at lancere mere end et par modeller i udvalgte lande.

Ifølge Korea Herald skal Microsofts direktør Steve Ballmer angiveligt mødes med LG-ledelsen senere på måneden.

Kommentarer (4)

Martin Kofoed

Ifølge Korea Herald skal Microsofts direktør Steve Ballmer angiveligt mødes med LG-ledelsen senere på måneden.

Mon han har en trojansk Elop med, ligesom han havde til Nokia?

Ayhan Binici

Virker som et fornuftigt træk af LG.

De har ikke råd til at bruge kræfter på flere platforme. Denne beslutning offentliggøres. Dernæst kan man så håbe på Microsoft kommer med nogle attraktive tilbud til LG. Måske LG kunne slippe billigere i licens-omkostninger?

Thomas Bundgaard

Ayhan;

Ingen tvivl om, at det er strategisk. Om det så giver bonus eller ej må tiden jo vise. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke kommer til at savne LG's telefoner. Mig bekendt er deres Android-telefoner vist heller ikke fantastiske?

Ayhan Binici

@Thomas

Det har du ret i. Kender flere der har fortrudt deres køb af LG Android-telefon. Så jeg spår dem heller ikke gode muligheder på Android-markedet.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

JobfinderJob i it-branchen

Google erstatter chef for søgning med specialist i machine learning

René Kornum Ledelse 5. feb 12.57 1

Nyeste job